Α ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΔΕΙΑ AIDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΦΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Γ ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΗΣΗ ΓΕΝΗΣΗ ΑΔΕΙΑ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΑΡΚΟ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΟΑΕΔ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ONLINE

ΛΑΡΚΟ Απεργία των εργαζομένων σήμερα Τετάρτη - Στο πλευρό τους το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας

Σε απεργία σήμερα Τετάρτη 30 Νοέμβρη προχωρούν οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, απαιτώντας κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών εδώ και τώρα, ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων από τις εργολαβίες στην ίδια τη ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου.
Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας χαιρετίζει την ομόφωνη απόφαση της ΓΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ για την έμπρακτη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στις εργολαβίες για κατάργηση του σκλαβοπάζαρου.
Σε ανακοίνωσή του σημειώνει:
«Αυτός ο δίκαιος και τίμιος αγώνας γνωρίζουμε πως είναι σκληρός. Απέναντί μας έχουμε τους μεγαλομετόχους ΔΕΗ και ΕΘΝΙΚΗ. Απέναντί μας έχουμε τον κύριο μέτοχο της ΛΑΡΚΟ, το κράτος και τις κυβερνήσεις, που στο πλαίσιο της ΕΕ νομοθετούν, φέρνουν μνημόνια, έφεραν τις εργολαβίες με ένα και μοναδικό στόχο, να μας κάνουν όλους μας πιο φθηνούς, να προσφέρουν και άλλα κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους και στους μεγαλοεργολάβους.
Το μπόι μας είναι μεγαλύτερο από το δικό τους. Με την εργασία, τον ιδρώτα και το αίμα μας βγαίνει το νικέλιο. “Χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά”.
Το μπόι μας είναι μεγαλύτερο από το δικό τους μόνο όταν υπάρχει μαζικότητα, αποφασιστικότητα και θέληση για αγώνα. Τίποτα δεν χαρίστηκε. Τα πάντα κατακτήθηκαν. Ο εργάτης δεν λυγά, αγωνίζεται, νικά.
Μπορούμε να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε, αρκεί να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στις ΓΣ και στην υλοποίηση των αποφάσεων που παίρνουμε. Πρώτα ο αγώνας και μετά όλα τα άλλα. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στις οικογένειές μας να αφήσουμε τη ζωή που κάνουμε και να παλέψουμε για τη ζωή που χάνουμε εμείς και αυτές».
Παράλληλα την Παρασκευή 25 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί ΓΣ και στάση εργασίας από τις 12 ως τις 2 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.